Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Hatay

Erzin’de Otobüs Terminali 7 Aydır Hizmete Girmedi

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaptırılan otobüs terminali 7 ay geçmesine rağmen hizmete girmedi.1 milyon 181 bin TL’ye Erzin Belediyesi’ne mal olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin tamamlanmasına rağmen hizmete açılmaması Erzin halkının...

Yayınlanma:

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaptırılan otobüs terminali 7 ay geçmesine rağmen hizmete girmedi.
1 milyon 181 bin TL’ye Erzin Belediyesi’ne mal olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin tamamlanmasına rağmen hizmete açılmaması Erzin halkının tepkisine neden oldu. Ulu orta yerlerde günün her saati otobüs beklediklerini söyleyen vatandaşlar, otobüs terminalinin biran önce hizmete girmesini istediklerini söyledi.
Hatay’ın Büyükşehir statüsüne kavuşması nedeniyle otogarın büyükşehirin hizmet alanına girdiğini belirten Erzin Belediyesi yetkilileri, otogarın büyükşehir belediyesince teslim alınmadığını buna bir anlam veremediklerini söyledi.
Terminalden yazıhane kiralayan işletme sahiplerinden Hidayet Can, “Erzin İlçe Belediye Başkanlığınca açılan ihale ile yazıhanemi kiraladım fakat üzerinden aylar geçti yerimizi teslim etmiyorlar. Otogarın bir an önce hizmete açılmasını istiyoruz’’ dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler