Erzurum Artık Cebinizde…

Erzurum Artık Cebinizde…

Erzurum’ da STN Ajans tarafından mobil mağazalarda yayına sunulan cep uygulaması dikkat çekiyor.
STN Ajans Genel Koordinatörü Köksal Taş, uygulama ile Erzurum’dan yerel haberler, güncel firma rehberi, etkinlikler ve hayatı kolaylaştıracak hizmetlerin bulunabileceğini söyledi.
Taş yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Uygulama, Erzurum şehrinin tanıtımının yanı sıra Erzurum’ a gelecek olan ve Erzurum’ da yaşayan kişilerin yanı başındaki bir rehber vazifesi görüyor. Mobil Uygulaması, Apple, Android ve Windows Mobile cep telefonu, tablet ve mobil cihazlar için uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilir.
Uygulamadan bir kaç satır başlığından bahsedecek olursak, sürekli güncel tutulan programda günün nöbetçi eczanelerini görebilir, bulunduğunuz semte en yakın taksiyi çağırabilirsiniz, sinemada hangi film oynuyor?, seans saatlerini inceleyebilir, fragmanını izleyebilir, bilet alımı gerçekleştirebilirsiniz, döviz ve altın fiyatlarını güncel takip edebilirsiniz, hangi otobüs nereye gider? diğeri kaç dakika sonra gelir? otobüs güzergâhlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz, Çilingir, tesisatçı, su siparişi, çiçek siparişi, namaz vakitleri, bankalar, valilik, belediye, oteller ve tüm sektör firmaları vs... Kısacası Erzurum da yaşamınızı kolaylaştıracak her şey bu uygulamada. Ücretsiz cep telefonlarınıza yükleyebilir, sizde bu kolaylıklardan yararlanabilirsiniz.”
Taş öte yandan şehrimburada.com internet sitesi ile Erzurum’dan yola çıktıklarını ve Türkiye’nin bütün şehirlerini bu sitede toplayacaklarını sözlerine ekledi.