ERZURUM CUMHURİYET BAŞSAVCI VEKİLİ KAVUKÇU, GÖREVİNE BAŞLADI

ERZURUM CUMHURİYET BAŞSAVCI VEKİLİ KAVUKÇU, GÖREVİNE BAŞLADI

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile Erzurum Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak atanan Volkan Kavukçu, görevine başladı. Başsavcı Vekili Kavukçu,"Erzurum halkı için etkin, adil, hızlı bir adaletin işleyişi için çalışacağız" dedi.
ADALET KOMİSYONU BAŞKANI ÖZTÜRK, TEBRİK ETTİ
Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Kuruçay, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kavukçu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. "ADALETİN İŞLEYİŞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Erzurum halkı için etkin ve adil hizmet vermek için çalışacaklarını ifade eden Cumhuriyet Başsavcı Vekili Volkan Kavukçu, şunları söyledi: "Amacımız, adliyeye gelen vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Meslektaşlarım, vatandaş ve çalışanların şartlarını memnuniyet derecesini yükseltmemiz lazım. Yasal olarak üzerimize düşen görevlerimizi yapmamız lazım. Soruşturmalar yasalar kapsamında en iyi şekilde yürütülecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Herkes buraya adalet aramaya geliyor. Erzurum halkı için etkin, adil, hızlı bir adaletin işleyişi için çalışacağız. Hepimize lazım olan yargıya sahip çıkalım.”