ERZURUM SİVİL TOPLUM PLATFORMU’NDEN BÖLGE ADLİYE CUMHURİYET BAŞSAVCISI BİNGÜL’E ZİYARET

ERZURUM SİVİL TOPLUM PLATFORMU’NDEN BÖLGE ADLİYE CUMHURİYET BAŞSAVCISI BİNGÜL’E ZİYARET

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı A.Mustafa Güvenli ve yönetim kurulu üyesi M.Hanefi İspirli, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, A.Mustafa Güvenli ve M.Hanefi İspirli’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.
Ziyaret esnasında sivil toplum ve Erzurum üzerine görüşlerini dile getiren Bingül, uzun yıllardır Erzurum’da görev yapıyor olmanın bir çok avantajı olduğunu, bu anlamda Erzurum’daki STK’ları yakından takip edebildiğini söyleyerek özellikle platform altında toplanan derneklerin sesinin daha gür çıktığına inandığını belirtti.
Başkan Güvenli Başsavcı Bingül’ün Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilmiş olmasından duydukları memnuniyeti belirterek hukuk ve adaletin dağıtılmasında Erzurum’da Bölge Adliye Mahkemesi kurulmasını anlamlı bulduklarını, bunun vatandaşlar için olduğunu kadar hukuk sisteminin tıkanmamasına da büyük katkısı olacağını dile getirdi.
Güvenli ve İspirli’ye Adliye Binasını gezdiren Bingül Erzurum Sivil Toplum Platformu’na teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.