Erzurumspor Eski Taraftarlar Derneği Başkanı Çiran’dan Taraftara Çağri

Erzurumspor Eski Taraftarlar Derneği Başkanı Çiran’dan Taraftara Çağri

Erzurumspor eski Taraftarlar Derneği Başkanı Şadi Çıran, Erzurumspor’a ve Erzurumspor Yönetimine zor günlerinde destek olunması gerektiğini ifade eden Çıran,”Gelin hep birlikte dadaşlık ruhu ile mavi-beyaz sevgisi ile birlik olalım, bu şehri ayağı kaldıralım. ” çağrısında bulundu.
Spor Toto 3. Lig 3’ncü gurupta mücadele veren Erzurumspor’un fedakâr Erzurumspor taraftarlarının takıma sahip çıkılması ve destek verilmesi gerektiğine işaret eden Erzurumspor Taraftarlar Derneği eski Başkanı Şadi Çıran, şu açıklamada bulundu:
“Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda taraftarlar olarak iyi ve kötü gününde yanında olmak ve destek vermektir. Erzurumspor’u 1988 yılında 1. Süper Lige çıkmasının en büyük alın teri ise o günün şartlarında takımın 12. Adamı taraftarların deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Erzurumspor’un büyük dadaş taraftarları oldu.
Bu takımın yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusuna kadar taraftarlarımızla birlikte gönül ve el birliği ile birlikte Erzurum adına Erzurumspor’umuza sahip çıkarak taraftarlarımızın desteğine ihtiyacı var. 1 Lig’e yükselirken, Şampiyon Erzurumspor’un kente dönüşü görülmeye değerdi. Tüm kent ayağa kalkmış, yaşlı genç, çoluk çocuk herkes caddelere dökülmüştü. Cumhuriyet Caddesinde gözyaşları ve sevinç çığlıkları birbirine karışıyordu. Maytaplar patlıyor, futbolcular omuzlara alınıyordu. En çok duyulan sözcükler, tarih, destan, kahramanlar, zafer ve Dadaş’tı.
Haydi Erzurum diyorum ki, gelin hep birlikte takımımıza sahip çıkalım, bu şehri ayağı kaldıralım. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Erzurumspor’umuza 90 dakika güç olalım, kuvvet olalım.” dedi.