Esenler’de Havai Fişekli Çankaya Kutlaması

Esenler’de Havai Fişekli Çankaya Kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazbatasını alıp Çankaya Köşkü’ne çıkmasının ardından, Türkiye genelinde atılan 101 pare top atışına karşılık, Esenler’de de 101 pare havai fişek atıldı.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ın rekor oyla birinci çıktığı ilçelerden Esenler’de, mazbata coşkusu için 101 pare havai fişek atışı gerçekleştirildi. Esenler Belediyesi tarafından, Esenler Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirilen havai fişek atışı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “10 Ağustos’ta milletin adamına en yüksek oyu verdiği ilçelerden bir tanesiyiz. Bugün Türkiye’nin yeni doğum günü. Arzu ettik ki biz de bu yeni doğum gününü gökyüzünü aydınlatarak kutlayalım. Esenler halkı gördüğünüz gibi bize eşlik ettiler. Milletin adamına en yüksek desteği vermiş olan İstanbul’un Esenler ilçesinde, milletin adamına gökyüzünü aydınlatarak, bütün heyecanımızla, ta ki aydınlatmamız Çankaya’da da görülsün arzusuyla muhabbetimizi sunduk. Bugün Türkiye’nin doğum günü, bu yeni doğum gününü birlikte kutladık. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini belirten vatandaşlar, Erdoğan’ın Türkiye’ye ve milletine hayır ve bereket getirmesini diledi.