Esenlik Marketlerin Yeni Şubesi Törenle Açıldı

Esenlik Marketlerin Yeni Şubesi Törenle Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketler Mücelli Şubesi, yeni binasında törenle hizmete açıldı.
Paşaköşkü Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Canlar Sokak, Özel İdare İlk Okulu karşısındaki Esenlik Marketler Mücelli Şubesi’nin açılışında konuşan Vali Süleyman Kamçı, “Her alanda başarıları olan Esenlik’in başarıları il dışına da taştı zaten. Esenlik marke olmaya devam edecektir” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya halkının malı olan Esenlik’in altyapı, beton elemanları alanında yatırım yaptığını, bölge illerine de hizmet vermeye başladığını belirterek, önümüzdeki yıllarda Esenlik’i daha da güçlendirerek, rekabet gücü oluşmasına katkı sağlayacak daha güçlü ekonomik şirket oluşturacağız” dedi.
Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz da, Mücelli’de akaryakıt istasyonu yanında kiralık yerden, kendi malları olan yere taşındıklarını belirterek, “Bin 500 metrekare alanda daha geniş ortamda vatandaşlarımıza hizmeti sürdüreceğiz. Mücelli 30 bin nüfusu ve 30 sokağı ile burada daha iyi hizmet alacaktır” şeklinde konuştu.
Boyraz, “24’ncü yılında olan Esenlik, bilgi ve birikimi ile yoluna devam ediyor” diyerek, Epak ve nergis gibi markalarda iddialı olduklarını bildirdi.
Konuşmalardan sonra dua edildi, kurdele kesilerek Mücelli’deki yeni Şubesi kalabalık topluluğun katılımı ile açıldı.