Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Eser Yenenler: Ben o yayına bağlanmadım

Eser Yenenler, "Mücbir Sebepler" programında yayınlanan bir şiirle dalga geçtiği iddiasına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, programın o bölümüne katılmadığını ve görüntülerin montajlandığını söyledi.

Yayınlanma:

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş, instagram programları “Mücbir Sebepler”de Orhan Aydın’ın Nazım Hikmet’in Milli Mücadeleyi anlatan şiirini, okuma biçimini kahkalar atarak ele almışlardı.

Yayında Melikşah Altuntaş, “Beyefendinin iddiaları bunlar, bu şiir. Hatta düz yazı” diyerek eleştirmişti. Eser Yenenler’in de bu yayına bağlanarak duruma katkı sağladığı iddia edilmişti.

İLGİLİ HABER Buğra Gülsoy’un Eski Eşi Nilüfer Gürbüz Yeni Aşka Yelken Açtı
Eser Yenenler, "Mücbir Sebepler" programında yayınlanan bir şiirle dalga geçtiği iddiasına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, programın o bölümüne katılmadığını ve görüntülerin montajlandığını söyledi.

Oyuncu, yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı: “Linç kültürünün malzemesi haline dönen montajlanmış video hakkında söyleyeceklerim var. Yayınlanan video ve Nazım Hikmet şiirini okuyan şairimizle yapılan yayında, sanılanın aksine canlı yayına bağlanmadım. O günden tam 3 gün sonra canlı yayına bağlandım ve konu tamamen küçükken şevkle ve hiddetle okuduğum 23 Nisan şiirindeki üslubumdu. Eğer öyle olmasaydı 23 Nisan’da okuduğum o şiiri paylaşmazdım. Haksız yere benim Atatürk ve vatan sevgime dilini uzatan herkese hakaret davası açtım.”

Orhan Aydın’dan yanıt

Orhan Aydın ise kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, fenomen ikiliye bir çağrıda bulundu: “Madem bu olay bu kadar büyüdü, bu ikiliye önerim var. Yaptıkları yayına beni konuk etsinler. Hayat-işçi-emekçi-şiir-sinema-tiyatro-komedi-şaklabanlık üstüne konuşalım. Tek koşulum var, yayından elde edilen gelirin tamamı Anadolu’da direnen bir tiyatro ekibine bağışlansın.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler