Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Malatya

Eser’den Alandağ’a Ziyaret

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Uzm. Dr. Celal Alandağ’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Eser, doktor bir yönetici olarak sağlığa her zaman öncelik...

Yayınlanma:

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Uzm. Dr. Celal Alandağ’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Eser, doktor bir yönetici olarak sağlığa her zaman öncelik verdiklerini söyledi.
Hastane girişinde karşılanan Eser, Alandağ’la makamında bir süre görüştü. Alandağ’ın beraber çalıştığı hastane yönetiminin de bulunduğu görüşmede Eser, “Hastanemizde yeni görevlendirmelerle bir kan değişimi oldu. Sayın Başhekimimiz başta olmak üzere hepinizi yeni görevlerinizden dolayı kutluyorum. İnşallah aldığınız hizmet bayrağını daha ileri noktalara taşıyacağınıza inanıyorum” dedi.
Donanımları, hizmet kalitesi ve konumu itibarı ile Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nin sadece Darende değil, çevresindeki ilçe vatandaşları ile adeta bölgeye hitab ettiğini kaydeden Eser, “Darende’de böylesine güzel adeta özel hastane niteliğinde bir sağlık kuruluşuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Hastanenin ilçemize kazandırılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Ömrünü insanlığa hizmete adayan ve son yıllarında şahsen doktorluğunu yaparak sağlığıyla yakından ilgilendiğim Hulusi Efendi’nin ismine yakışır bir hastanemiz olması Darende’ye değer katmaktadır. Burada görev yapan arkadaşlarımız olarak sizlerin de üzerine düşeni yaptığından eminim. İnsanlar için en önemli unsurlardan biri olan sağılığı hepimiz önemsemeliyiz. Doktorluk yapmış bir belediye başkanı olarak sağlık her zaman öncelikli konumuz. İnşallah hastanemizin üstüne bir kat ilave ettirerek fizik tedavi bölümünü daha geniş ve kapsamlı bir hale getirmeyi planlıyoruz. Sağlık Bakanlığı ile görüşmeleri yaptık, inşallah bu yılın yatırım planına alınarak gerçekleştirilecek” diye konuştu.
Eser, yapılacak yeni yatırım ve ünitelerin sağlık hizmetinden yararlanacak kişi sayısında önemli bir artış sağlayacağına inandığını belirtti.
Ziyareti ve nezaketinden dolayı Başkan Eser’e teşekkür eden Alandağ da, “Tecrübe ve deneyimli bir yönetici olarak sizlerle birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Darende’nin bir meslektaşımız tarafından yönetilmesi bizler için her zaman bir avantajdır. Hastanemize, sağlık hizmetlerine bakış ve destek olmada sizi hep yanımızda görecek olmak bizleri memnun edecektir” ifadelerini kullandı.
Alandağ ayrıca hastanede 2014 yılında 4 bin 390 ameliyat yapıldığını, 173 bin kişiye poliklinik ve tedavi hizmeti verildiğini, 4 bin 310 kişinin yatılı tedavi gördüğünü belirterek her geçen yıl hastaneye başvuran kişi ve tedavi sayısında artış gözlendiğini dile getirdi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler