Eşini ve kızını satırla doğradıktan sonra verdiği ifade...

Eşini ve kızını satırla doğradıktan sonra verdiği ifade...
İstanbul Esenler'de meydana gelen olayda Recep Genç adındaki zanlı 49 yaşındaki eşi Teybe Genç'i ve kızı Büşra Genç'i satırla öldürdü.

Baba Genç daha sonra kendini de satırla yaraladı.


Kapı açılmaması üzerine çilingir çağırıp kapıyı açtıran evin büyük kızı Kübra Genç (18) korkunç manzarayla karşılaştı.

Tedavisinin ardından tutuklanan baba Genç hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında Recep Genç, karısını ve kızını neden ve nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı: “Olay günü Kübra kahvaltısını yaptı. Evden çıktı. Arkasından kapıya gidince eşim önüme geçti. Ona ‘Sen nasıl bir annesin erkeklerle buluşmasına müsaade ediyorsun?’ diye bağırdım. ‘Kızın artık 18 yaşında. Kendi hayatına karar verecek yaşta. Paralı birini bulsun, okul bitince evlensin’ dedi.

"Önce vurdum, sonra kestim"


Kan beynime sıçradı. Sandığın altından poşeti çektim. İçinden satırı aldım. Üzerine doğru yürümeye başladım. Bağırarak kaçmaya başladı. Satırla kafasına vurdum. Düştü, sonra da boğazını kestim. Küçük kızım uyandı. Koştum, yakaladım. Elini, ayağını bağladım. Öldürmeyeceğimi anlattım. ‘Ablan geldiğinde onu öldüreceğim, sonra da kendimi öldüreceğim’ dedim. ‘Ablanı ara, eve çağır’ dedim. ‘Tamam’ dedi. Sonra ablası, annesinin telefonundan aradı. Daha telefonu açmadan küçük kızım ‘Abla eve gelme, babam annemi öldürdü, seni de öldürecek’ diye bağırmaya başladı. Telefonu kapattım. Satırla küçük kızıma vurmaya başladım. Karnı yarıldı. Boğazını kestim. Sonra hemen kendimi kesmeye başladım. Bileğimi, boğazımı, ayak bileğimi, kulak arkamı kestim. Gözümü hastanede açtım.” Mahkeme, Erzurum’daki dayısının yanına yerleşen Kübra Genç’in talimatla ifadesinin alınmasına, Recep Genç’in de akıl sağlığının yerinde olup olmadığının araştırılması için Adli Tıp Kurumu tarafından 3 hafta süreyle müşahede altında tutulmasına karar verdi.