Eski başkan "3 yılda 12 seks partisine katıldım"

Eski başkan "3 yılda 12 seks partisine katıldım"

Üstsüz göstericiler, 'kadın pazarlama' davasında ifade vermek üzere Fransa'nın Lille kentinde yapılan duruşmaya geldiği sırada Strauss-Kahn'ın aracının önüne atladı.



Polis, vücutlarına yazılı sloganlarla Strauss-Kahn'ı protesto eden kadınlara müdahale ederek, yeraltı otoparkına götürdü.

Strauss-Kahn'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi kadın pazarlamak suçlaması dahil bir dizi cinsel suç iddiasıyla hâkim karşısına çıkarıldı.



Polis, FEMEN üyesi üç protestocuya hemen müdahale etti.
65 yaşındaki Strauss-Kahn, iş ilişkilerini kullanarak Fransa ve ABD'de yapılan 'seks partileri' için kadın pazarlamakla suçlanıyor.

Strauss-Kahn duruşmada, bazı seks partilerine katıldığını ama buralarda "çok çılgın" şeyler yapılmadığını söyledi. Strauss-Kahn, üç yıl içinde katıldığı partilerin sayısının 12 olduğunu söyledi.

Strauss-Kahn daha önce 'seks partilerine' katıldığını itiraf etmiş, ancak oradaki bazı kadınların 'seks işçisi' olduğunu bilmediğini söylemişti.



Strauss-Khan'ın bugün başlayan ve üç gün sürmesi beklenen ifadesini izlemek üzere yüzlerce gazeteci mahkeme salonu önündeydi.