Eski eşe ölüm tuzağı!

Eski eşe ölüm tuzağı!

İSTANBUL’da Fatih'te bir ay önce bıçaklanarak öldürülen 26 yaşındaki Özbek Zarifa Shokirova'nin katil zanlısı eski eşi çıktı. Kendisini terk eden eşinden, intikamını almak için plan kurup  cinayeti işlediği belirlenen Mabud Nasirov'un, kurduğu cinayet planında kendisine yardım eden arkadaşı Nadir Aslanov tutuklanıp ceza evine konurken, eş katili Mabud Nasirov'un ise yurt dışına kaçtığı öğrenildi.   

SOKAK ÜZERİNDE 4 BIÇAK DARBESİ

Yenikapı Marmaray İstasyonu yakınlarında 20 Ağustos günü  Zarifa Shokirova isimli Özbek bir kadın sokak üzerinde bir süre tartıştığı bir erkek tarafından karnından ve vücudunun değişik yerlerinden bıçaklandı. Aldığı 4 bıçak darbesiyle 26 yaşındaki genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken olayın faili kaçarak izini kaybettirdi.

TERK EDİP SEVGİLİSİNİN EVİNE YERLEŞTİ

Cinayet Büro dedektifleri tarafından başlatılan soruşturmada, öldürülen Özbek kadının 5 yıl önce kocası Mabud Nasirov ile İstanbul’a geldiği, ikilinin bir fabrikada bir süre birlikte çalıştıktan sonra, yaşanan sorunlar nedeniyle Zarifa Shorikova'nın kocasını terk ettiği öğrenildi. Şiddet gördüğü gerekçesiyle eşini terk eden genç kadının bir süre sonra da erkek arkadaşının evine yerleştiği ve onunla birlikte yaşadığı polis tarafından tespit edildi. 

ORTAK ARKADAŞLA TUZAK

Terk edilen Mabud Nasirov ise kendisini terk eden eski eşine bir süre yaptığı eve dön çağrılarına cevap alamayınca kendisine ortak bir arkadaşları vasıtasıyla tuzak kurdu. Eşiyle buluşmak için plan yapan Nasirov, ortak arkadaşları Nadir Aslanov’dan yardım istedi. Yardımı kabul eden Aslanov genç kadını arayarak, “Mabud’un bana borcu var. O paraya artık ihtiyacım yok. Yakında ödeyecekti  al sen kullan” dedi.  Bunun üzerine Zarifa Shokirova, ayrı yaşadığı kocası Mabud Nasirov'u arayıp Yenikapı’da buluşmak üzere randevulaştı. Randevuya erkek arkadaşı ile giden Özbek genç kadın, sokak üzerinde karşılaştığı eşinin peş peşe gelen bıçak darbelerine hedef oldu. Sevgilisinin gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanan Shokirova olay yerinde hayatını kaybederken Mabud Nasirov ise olayın ardından kaçtı.