Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Eski Mhp Belediye Başkanı Partisinden İhraç Edildi

MHP eski belediye başkanı partisinden ihraç edildi.MHP Merkez Disiplin Kurulu’nun aldığı ihraç kararında, 1999-2004 yılları arasında Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi Belediye Başkanlığı yapan, İl Disiplin Kurulu Başkanı MKYK Üyesi...

Yayınlanma:
Eski Mhp Belediye Başkanı Partisinden İhraç Edildi

MHP eski belediye başkanı partisinden ihraç edildi.
MHP Merkez Disiplin Kurulu’nun aldığı ihraç kararında, 1999-2004 yılları arasında Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi Belediye Başkanlığı yapan, İl Disiplin Kurulu Başkanı MKYK Üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talebesi olan Mehmet Güven’in, parti organlarının 30 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı İsa Çarkacı’yı desteklediği iddia edilerek partiden ihraç edildi.
Kararda, Güven’in partinin ortak ve kahir ekseriyetle alınan kararını tanımayarak parti içi disipline uymadığı, birlik ve dirliği bozucu eylemler yaparak başka partinin adayını desteklediği ileri sürüldü. Kararda, yerel seçimlerde parti karar ve politikaları aleyhine açıkça çalışmalar yapması nedeniyle parti tüzüğünün disiplin suç ve cezaları gereğince parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılarak ihraç edilmesine oy birliğiyle karar verildiği bildirildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler