Eski milli kaleci Ömer Çatkıç FETÖ'den tutuklandı

Eski milli kaleci Ömer Çatkıç FETÖ'den tutuklandı

Kriptolu haberleşme programı Bylock'u kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Çatkıç, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Çatkıç, savcılığa verdiği ifadenin ardından tutuklanması talebiyle İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

DHA'nın haberine göre; FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan eski milli kaleci Ömer Çatkıç tutuklandı.

ÖMER ÇATKIÇ KİMDİR?

Ömer Çatkıç, 15 Ekim 1974 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Futbola Eskişehirspor'un altyapısında başladı ve 1992-1993 sezonunda as takıma geçti. 6 sezon boyunca Eskişehirspor'un kalesini korudu ve ardından 1997-1998 sezonunda Gaziantepspor'a transfer oldu ve Süper Lig'de forma giymeye başladı.

Gaziantepspor'un ardından Bursaspor ve Gençlerbirliği kalesini de koruyan Ömer Çatkıç, Türkiye Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası üçüncüsü olduğu kadroda yer aldı. 2008 yılının yaz transfer döneminde Antalyaspor'a transfer oldu. 4 yıl Antalyaspor'da forma giyen Ömer Çatkıç, 2012'de takımdan ayrıldı ve Denizlispor'a transfer oldu.

15 Ağustos 2012 tarihinde futbolu bıraktı. Futbolu bıraktıktan sonra da 2012'nin Kasım ayında Karabükspor'da kaleci antrenörlüğü yapmıştır.