Eski Özel Kalem Müdürü Darp Edildi

Eski Özel Kalem Müdürü Darp Edildi

Ordu’nun Ünye İlçe Belediyesi eski özel kalem müdürü Hasan Çiftçi ile kız arkadaşı, kiraladıkları iş yerinin kontratı sebebiyle 2 kişi tarafından darp edildi.
Edinilen bilgiye göre, Ünye Belediyesi eski özel kalem müdürü Hasan Çiftçi ile kız arkadaşı G.S., pazartesi günü restoran olarak kiraladıkları yer hakkında dükkan sahibi İ.B. ve K.B. ile tartıştı. Kira kontratı nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma kavgaya dönüşünce Hasan Çiftçi , G.S., K.B. ve İ.B. birbirlerini darp etti. Sopalarla yaralanan Hasan Çiftçi ile kız arkadaşı G.S., Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aldığı darbeler nedeniyle başına dikiş atılan, olayda kullanılan testere ile parmakları kesilen Hasan Çiftçi ve darp edilen kız arkadaşı G.S., tedavileri ardından taburcu edildi. Şikayet üzerine, jandarma tarafından gözaltına alınan İ.B. ile K.B. sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yaşanan olayda darp edilen G.S., sopalarla ve testerelerle darp edildiğini söyleyerek, "Psikolojimiz bozuldu, çok kötü bir durumdayız, bunları nasıl atlatacağımızı bilmiyoruz" dedi.
Meydana gelen olayda yaralanan Hasan Çiftçi, kendi paralarıyla pusuya düşürüldüklerini söyledi. Çiftçi, "Ben devletin adaletin gereğini yapmasını istiyorum. Çünkü avukatımız diyor ki hayati tehlike raporun varken bu insanların dışarıda gezmesi imkansız olduğunu söyledi. Bizi tedbirsiz yakaladılar ve iyi niyetimizi suistimal ettiler" diye konuştu.