Eskişehir Basket Kulübü’nden Başkan Kurt’a Ziyaret

Eskişehir Basket Kulübü’nden Başkan Kurt’a Ziyaret

Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Ersan Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.
ESKİŞEHİR HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Kurt’a Eskişehir Basket’in hedefleri ve gelecek planları hakkında bilgi veren kulüp yetkilileri, çok kısa bir süre içerisinde takım kurduklarını ifade ederek, ligde önemli başarılara imza atmak için tüm Eskişehir halkının desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.
EN BÜYÜK DESTEKÇİ ODUNPAZARI BELEDİYESİ OLACAK
Eskişehir Basket’in yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ise; “Odunpazarı Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda Eskişehir Basket’in en büyük destekçilerinden biri olacağız. Eskişehir’in sporun her alanında başarılı olmasını istiyoruz. Bu nedenle Eskişehir Basket’in kent için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.
TRİBÜNLER DOLACAK
Konuşmasında Eskişehir’in basketbola olan ilgisine dikkat çeken Başkan Kurt, Eskişehir Basket’in tüm maçlarını dolu tribünler önünde oynayacağına inandığını vurguladı.