Eskişehir maçı felaketin başlangıcı!

Eskişehir maçı felaketin başlangıcı!

Tahminim o ki, ben bu yazıyı yazarken Sneijder daha duşunu almadan menajerini arayıp, "Bana doğru dürüst bir takım bul. Ayrılmak istiyorum. Ocak’a kadar bekleyecek değilim" diyordur.

Hollandalı mutlu değil. Sola bakıyor Veysel, sağına bakıyor Tarık, önünde Burak, arkasında Yekta ve "Ben nereye geldim kardeşim" deyip söylenen Sneijder, yılda 3.2 milyon Euro alıyor. İmza parası da 3 milyon 900 bin Euro almıştı. Kısacası seneliği 4.5 milyon Euro'ya gelen Sneijder'e, göreceksiniz yakında yeni imza attırılır, rakamı 5 milyon Euro'ya çıkartılır ve mutsuz Hollandalı gülen, eğlenen adam haline dönüşür.

Vah G.Saray vah. Sakın birileri çıkıp Pandev'e, Dzemaili'ye, Tarık'a zaman tanıyın demesin. GalataSaray geçen yıllardan çok ama çok daha kötü ve gelen adamlar Sabri'den, Eboue'den daha rezil. Yine taraftarın verdiği paralar uçup gitmiş. Zaten transferin son günü gelen adamdan ne hayır gelir ki?

Galatasaray'ın 90 dakika rakip kalede pozisyonu yok ve kalesinde 2 pozisyon var. Birileri GalataSaraylı futbolculara ve Prandelli'ye ligin başladığını söylesinler. Bursa'yı şansa yenmişlerdi ama dün tam bir tekaüt görünümündeydi. GalataSaraylı futbolcular yatsın kalksın maçın seyircisiz olduğuna dua etsin. Seyirci gelseydi protestolar yaşanırdı.

Drogba neden gitti

Galatasaray'ın en iyisi Muslera ve biraz da Chedjou'ydu. Selçuk, Burak, Sneijder, Bruma, Dzemaili ise fecaat idi. Bu kadar mı ruhsuz, bu kadar mı çoskusuz olur bir takım. Sezon başı ve takım koşmuyor yürüyor. Drogba neden gönderildi anlamış değilim. 36 yaşına da gelmiş olsa, senede 4 milyon Euro da istese, rakamı biraz aşağı çekip Drogba'yı takımda tutardım. Drogba'nın varlığı yeter, tribünler en azından heyecan duyarlardı.

Burak, Sneijder ve Eskişehirli Erkan’ın oyundan çıkarken hallerini gördünüz mü? Eller, kollar, ağızlar oynuyor ve hepsi çıldırmış gibi. Sanırsınız ki Messi çıkıyor. Kaldı ki Messi ve Ronaldo bile çıkarken bu kadar afra tafra yapmıyor. Bunlar bizde olur sadece. Sen durduk yerde oyuncunun parasını arttırır, yanağından makas alıp, başını okşarsan o da senin kafana biner. 2. hafta itibarıyla iddialarımı ortaya koyuyorum. Tutmazsa adımı değiştiririm.

Kavgalar yaşanır

1-Prandelli 2015 Ocak ayını göremez.
2-GalataSaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaz.
3-Aysal 2015 Mart ayına kadar kongreye gidip başkanlığı bırakmak zorunda kalır.
4-Futbolcuların ve diğer branşlardaki sporcuların 3 ay sonra maaş, prim ve garanti paraları ödenemeyecek hale gelir.
5-Futbol takımında Felipe Melo-Riera kavgasında olduğu gibi yakında birkaç yumruklu-küfürlü kavgalar yaşanır.
6-En kısa zamanda Sabri takıma döner, Felipe Melo kaptanlığa getirilir, 3-5 oyuncu kadro dışı kalır.
Dünkü oyunu gördükten sonra G.Saray taraftarının Melo'yu neden bu kadar çok sevdiğini daha iyi anladım. Gerçekten bu takımda Melo ve Muslera dışında hiçbir futbolcu yürekten oynamıyor.