Eskişehir’de İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

Eskişehir’de İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

Eskişehir’in Mahmudiye İlçesi’nde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Eskişehir Caddesi’nde hırdavat dükkanlarından çıkarak kamyonetle giden Tayfur Yenigün ile ağabeyi Turan Yenigün’ün önünü önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen aynı köyde yaşadıkları iddia edilen Paşa Ç. otomobil ile kesti. Ağabeyi ile kardeşine kurşun yağdıran Paşa Ç. daha sonra olay yerinden kaçtı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen Tayfur Yenigün, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne (ESOGÜ), götürüldü. Burada Tayfur Yenigün yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yenigün’ün cenazesi otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Aynı hastaneden tedavi altına alınan Turan Yenigün’ün ise vücuduna 4 kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Ameliyata alınan Turan Yenigün’ün ise hayati tehlikesi bulunuyor. Polis ekiplerinin olay sonrasında kaçan şüpheli Paşa Ç’yi yakalama çalışmaları başlattığı belirtildi.
Öte yandan olayda hayatını kaybeden Tayfur Yenigün’ün Kurban Bayramı münasebetiyle İzmir’den geldiği 1 gün sonra eğitimine devam etmek için İzmir’e döneceği iddia edildi.