Esmek’ten Baro Başkanı Göğebakan’a Ziyaret

Esmek’ten Baro Başkanı Göğebakan’a Ziyaret

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’na(ESMEK) bağlı eğitmen ve kursiyerler Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Göğebakan’a çiçek takdim eden kursiyer ve eğitmenler, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyaret esnasında konuşan ESMEK Eğitmeni Canan Gemalmaz Tuvanç, Erzurum’da ilk defa Adli Takip Elemanı Kursu’nun açıldığını ve 5 aylık bir program ile mezun verdiklerini belirtti. Kursların ücretsiz olduğunu ve bu konuda Erzurum Barosu’nda istihdam konusunda destek beklediklerini anlatan Tuvanç, "Erzurum’da ESMEK olarak ilk defa Adli Takip Elemanı Kursu’nu açmış bulunuyoruz. Kurslarımız tamamen ücretsizdir. 5 ay sonra ilk mezunlarımızı vereceğiz. Bu konuda Erzurum Barosu Başkanı Sayın Talat Göğebakan’dan destek bekliyoruz. Mezun olan kursiyerlerimizin iş istihdamına ihtiyacı var" şeklinde konuştu.
Öte yandan Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebekan da, kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini bildirerek, mezun olacak kursiyerlere gereken desteği vereceğini ifade etti. Eğitimin önemine değinen Göğebekan, "Erzurum’da ilk defa açılan Adli Takip Elemanı Kursu’nun çok önemli işlere imza atacağını düşünüyorum. Kursta edinilecek eğitim ve öğretim sayesinde günümüz avukatlarına büyük oranda kolaylık sağlanacaktır. Gerekli desteği sms bilgilendirmeleri ve baro sitesinden yapılacak duyurular ile sağlayacağız" ifadelerini kullandı.