Esnaflardan Başkan Altay’a Ziyaret

Esnaflardan Başkan Altay’a Ziyaret

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve birliğe bağıl esnaf odaları başkanları, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret eden KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve esnaf oda başkanları görüşmede esnafların sorunları hakkında detaylı bilgiler verdi.
Selçuklu Belediyesi’nin ilçe sınırlarında hizmet veren esnaflara yardımcı olmasından dolayı Başkan Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Birliğimiz ve meslek odalarımız Konya’mızdaki belediyelerimizle ve yöneticileriyle uyum içerisinde çalışmaktalar. Dönem dönem esnaflarımızın problemleri ve belediye ile yaşadıkları sorunlar olabiliyor. Bu sorunların çözümü noktasında esnafımıza yardımını esirgemeyen belediye ekiplerine Sayın Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın huzurunda teşekkür ediyoruz. Konya birlik ve beraberliğini koruduğu sürece Türkiye’ye örnek bir şehir olma özelliğini koruyacak” dedi.
Başkan Uğur İbrahim Altay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendileri için esnafların önemli olduğunu ve bu konuda tüm Selçuklu Belediyesi personelinin aynı düsturda hareket ettiğini belirtti.
Görüşme sonunda Başkan Uğur İbrahim Altay, esnaf oda başkanlarıyla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.