Evi ile birlikte kendini ateşe veren kadın ağır yaralandı

Evi ile birlikte kendini ateşe veren kadın ağır yaralandı

Aydın’da bir kadın bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip kendisini evi ile birlikte ateşe verdi. Helallik istediği kişiler tarafından evin pencereleri kırıldıktan sonra kurtarılan kadın baygın vaziyette hastaneye kaldırılırken polis ilginç intihar olayı ile ilgili soruşturma başlattı.
Olay İstiklal Mahallesi Muğla Bulvarı üzerindeki 3 katlı 6 daireli bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir psikolojik sorunları olan ve geçtiğimiz aylarda intihar girişiminde bulunan Z.C. isimli kadın, bugün akşam saatlerinde bir yakınına mesaj atıp intihar edeceğini söyledi. Bir süre sonra eve gelen Z.C.’nin yakını evden dumanların yükseldiğini görünce durumu hemen itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbar etti. Bu arada kapısı kapalı olan daireyi açamayan çevre sakinleri ve ekipler önce balkondan camı kırıp içeri girdi. Ardından da kapıyı açarak içerde evi ile birlikte kendisini ateşe veren Z.C.’yi kurtardı. Yanma ve aşırı dumana maruz kaldığı için hastaneye kaldırılan Z.C. isimli kadın yoğun bakıma alınırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
“Mesajını duvara yazdı”
Evde yapılan incelemede Z.C.’nin önce gelir gider hesapları yaptığı ardından da duvara pembe bir kalemle “Nefret ediyorum hepinizden, beni yalancı duruma düşürdünüz” yazdıktan sonra yatağına uzanıp bir miktar yanıcı madde döktükten sonra çakmağı ateşlediği belirlendi. Yangında yatak ve odadaki eşyalar yanarken kendisi de ağır yaralı olan Z.C.’nin niçin ölmek istediği araştırılıyor.