Evlenmek isteyenlerin yeni adresi “My Wedding Bursa”

Evlenmek isteyenlerin yeni adresi “My Wedding Bursa”

Bursa'da bir ilki gerçekleştiren 'My Wedding Bursa'nın etkinliğini ziyaret eden çiftler, rüya gibi bir düğün planlarken bir yandan da keyifli vakit geçirdiler.  My Wedding Bursa'nın çıkış noktasını anlatan My Wedding Bursa'nın kurucusu Merve Alkan, “Bursa'da evlilik hazırlığındaki çiftlerimizin evlilik sürecinde beraber çalıştıkları firmalarla yaşadıkları sorun ve eksiklerden yola çıkarak çiftlerimize yeni bir alternatif sunmak istedik. My Wedding Bursa olarak hepimizin belli bir süredir kariyeri ve çalışma hayatı olduğu için bazı şeyleri gözlemledik.

Bunun sonucunda da amacımız çiftlere yardımcı olabilmek daha doğru yönlendirmek konsept olarak çalışmaktı. O yüzden de bütün bu firmaları bir araya getirdik. My Wedding'i markalaştırmak ve ikinci üçüncüsünü yapmak, ileride başka şehirlere de organizasyonumuzu taşımak istiyoruz.Aslına bakarsanız evlenmek isteyen çiftleri en mutlu günlerine hazırlarken, saç, makyaj ve gelinlik gibi birçok konuda onlara yol gösteren, akıllarına takılan soruların cevaplarını buldukları bir platform oluşturduk” dedi.

A'DAN Z'YE HER ŞEY MY WEDDING BURSA'DA

Katılımcı firmalar hakkında da bilgi veren My Wedding Bursa'nın kurucusu Merve Alkan, evlilik hazırlığındaki çiftlerin A'dan Zye bütün ihtiyaçlarını karşılayacak firmalarla çalıştıklarını dile getirdi. Katılım sağlayan çiftlere katılımcı birçok firmadan yüzde 25 indirimimiz var." dedi.

“MY WEDDING DAHA DETAYLANACAK”

Çiftlerin yoğun ilgi gösterdikleri fuarda, katılımcılardan çok fazla olumlu tepkiler geldiğini belirten Alkan, My Wedding Bursa etkinliğinin daha da büyüyerek ilerleyeceğini söyledi.

Alkan, "Genç, yeni jenerasyon, daha detaylı bakış açısına sahip çiftler bizimle iletişime geçiyorlar. Hem tanışmış oluyoruz hem de hayatları boyunca unutmayacakları bir anıda biz de yer alıyoruz. Müşteri ilişkisinden ziyade daha çok dost ilişkisi bizimkisi. Onları çok iyi anlıyoruz, çünkü onların yaşadıkları sorunları yakın zamanda biz de yaşadık. O yüzden bizim en büyük yol göstericimiz açıkçası kendi tecrübelerimiz oluyor" dedi. 

My Wedding Bursa'ya katılım sağlayan Büşra Zararsız, 2020 saç makyaj modası hakkında katılımcılara bilgi verdi. Bir model üzerinde de saç- makyaj uygulaması yapan Büşra Zararsız, 2020 gelinlerinin doğal güzellikleriyle ön plana çıkacaklarını belirtti. Büşra Zararsız; “Gelin adaylarının doğru gelin saçı, makyajı ve aksesuarları ile daha güçlü bir görünüm elde edebilmeleri mümkün. 2020 gelinleri için en uygun seçeneklerin açık dalgalı saçlar ve örgülü modeller olduğu söylenebilir ”dedi.

Organizasyona katılan Galia saç aksesuar ise gelinlerde saç aksesuarlarının önemine dikkat çekerek, “Gelin saçı aksesuarlarıyla hoş bir görünüm yaratmak mümkün. Saç aksesuarı denince akla ilk gelen çiçekli taçlar olsa da, son dönemlerin trend tasarımları arasında renkli, iddialı saç aksesuarları dikkat çekiyor. Aksesuarlarda bu sene tüyler, kristal taşlar dikkat çekiyor" dedi.

Katılımcı firmalardan Medlana ise, gelinlerin düğün öncesi kendilerini iyi hissetmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını gelin adaylarının hayallerindeki gelinliğin içinde kendilerini daha fit ve daha iyi hissetmeleri için bölgesel incelme gibi uygulamaları tercih ettiklerini dile getirdi. Ayrıca gelin adaylarına lazer epilason, kalıcı makyaj, medikal cilt bakımı gibi konularda da yardımcı olduklarını açıkladı.

My Wedding Bursa'da Merve Ünal kına organizasyon tarafından kısa bir dans şov sunuldu. Dansçı kızların renkli dans gösterisi katılımcılardan tam not aldı. Merve Ünal ise kına gecelerinin artık çok daha renkli ve eğlenceli geçtiğini belirtirken bu geceyi ölümsüzleştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtti.

Organizasyon, düğün fotoğrafçısı Serenay Lokçetin'in düğün fotoğrafları üzerine yaptığı söyleşiyle son buldu. Lokçetin, çiftlerin düğün tarihleri belli olduktan hemen sonra fotoğrafçı seçmeleri gerektiğini dile getirirken fotoğrafçı seçerken çiftlerin çok dikkatli olması gerektiğini kendilerini anlayan kişilerle çalışmaları gerektiğini söyledi. Serenay Lokçetin, çiftlerin en mutlu anlarına tanıklık etmenin çok önemli olduğunu çünkü bu anın bir daha tekrarının mümkün olmadığını da dile getirdi.

My Wedding Bursa'da, Kumda Kahve standı ise büyük beğeni topladı. Düğün, kına organizayonlarında yeni trendin konuklara özel kahve servisi olduğunu söyleyen firma yetkilileri bu sayede konukların kendilerini çok özel hissettiklerini de dile getirdi.

My Wedding'e katılan herkese teşekkür ve iyi niyetlerini belirten Alkan, evlilik hazırlık sürecinin en iyi şekilde geçmesinin önemini vurgularken çünkü daha sonrasında hayatlarını da etkileyecek bir nokta olacak düğünlerinin düğün hazırlık süreçlerinin huzurla mutlulukla geçmesi temennisinde bulundu.