Eylemcilerin saldırısına uğradı bebeğini kaybetti!

Eylemcilerin saldırısına uğradı bebeğini kaybetti!

Gaziantep’te devam eden korsan gösteriler sırasında hastaneye yetiştirilemeyen genç kadın, 8 aylık bebeğini düşürdü.

Gaziantep Beybahçe Mahallesi’nde bulunan Mustafa ve Gönül Kalkanlar çifti, 7 yıldır bekledikleri bebeklerini korsan göstericiler yüzünden kaybetti. Önceki gece aniden fenalaşan 8 aylık hamile eşi Gönül’ü arabayla hastaneye yetiştirmeye çalışan Mustafa Kalkanlar bir anda kendisini korsan gösteri yapan grubun arasında buldu. Mustafa Kalkanlar eşinin hamile olduğunu ve hastaneye yetiştirmeye çalıştığını anlatmaya çalışsa da göstericilerin saldırısına uğradı.

Otomobilin camlarını kıran yüzü maskeli göstericiler otomobildekileri tehdit ederek olay yerinden kaçtı. Terzilik yapan Kalkanlar, sancılanan eşini hastaneye yetiştirirken büyük bir acı yaşadıklarını ifade ederek, “Eşimi hastaneye götürürken birden kendimizi kabalığın arasında bulduk. Gösteri yapan grup aracımıza saldırdı. Arabam umurumda değildi çünkü benim için önemli olan 7 yıldır özlemini çektiğimiz bebeğimizdi. Büyük umutlarla beklediğimiz ve adını Muhammet Mustafa koyacağımız bebeğimizi böyle talihsiz bir olayla kaybettik” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bir çocuk annesi Gönül Kalkanlar ise bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, “Yolları kapatıp eylem yaptıkları için hastaneye çok geç gittik ve orada bebeğimin düştüğünü söylediler. Bunu duyunca dünyam yıkıldı” diye konuştu.