Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Faciadan dönüldü! Doğalgaz ana borusuna çarptı

Kağıthane'de bir otomobil, İSKİ'nin açtığı çukura düştü. Otomobil, çalışma sırasında açıkta kalan İGDAŞ'a ait doğalgaz ana borusuna çaptı.

Yayınlanma:
Faciadan dönüldü! Doğalgaz ana borusuna çarptı

Şans eseri büyük bir felaket yaşanmadan atlatılan kazanın ardından Otomobil sürücüsü, “Karşıya geçmem lazımdı. Geçemedim. Cup! düştüm” dedi. Kaza Kağıthane İmrahor Caddesi’nde saat 08.00 sıralarında meydana geldi.Halit Kısa, otomobili ile caddede seyir halindeyken karşı yöne geçmesi gerekiyordu. Sürücü, karşı yöne geçmek amacıyla caddede yan yola girip ışıklardan dönüş yapmak istedi.
İSKİ tarafından yolda yapılan kazı çalışması nedeniyle konulan güvenlik bariyerlerindeki boşluktan geçen sürücü, çukura düştü. Otomobil çukurdaki doğalgaz ana borusuna çarptı. Şans eseri boruda bir patlama ya da gaz sızıntısı oluşmadı. Kazayı yara almadan atlatan Sürücü Kısa çevrede bulunan diğer sürücülerin yardımı ile aracından çıkartıldı.
Halit Kısa, “Karşıya geçmem lazımdı. Geçemedim. Cup! düştüm” dedi. Otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılarak, otoparka çekildi.  

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler