Fatih Erkoç Sanat Akademi’de renkli yıl sonu!

Fatih Erkoç Sanat Akademi’de renkli yıl sonu!

Bateri, keman, piyano ve gitarda hünerlerini gösteren öğrenciler, bir yıl boyunca almış oldukları müzik eğitiminin hakkını verirken veliler ise çocuklarını izlemenin gururunu yaşadılar.

50 yıllık müzik deneyimini Bursalılarla paylaşan Fatih Erkoç, “Asıl amacımız dünya çapında iyi müzisyenler yetiştirmenin yanı sıra, onların müzik ve sanat yoluyla dürüst ve nitelikli insanlar olmalarının yolunu açmaktır. Fatih Erkoç Sanat Akademi'deki her yetenekli ve çalışkan öğrenci, ister müzik ister başka bir meslek seçsin, kesinlikle seçtiği meslekte başarılı olacaktır. Biz okulumuzdaki öğrencilerin, hayatı en doğru ve düzgün şekilde algılamalarını, hem kalplerinde hem de mesleklerinde iyi insanlar olmalarını sağlamak için çaba harcarız. Aynı zamanda elimizden geldiğince onların mutlu insanlar olmalarını sağlamaya çalışırız” dedi.

Çocukların büyük bir ilgi ile izlenen konserinin ardından sahne alan Fatih Erkoç, eğitmenleri ile birlikte mini bir konser de vererek veliler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Konser sonrasında derslere hız kesmeden devam eden Akademi, müzik sevgisi olan herkesi davet ediyor.