Fatih'i ayağa kaldıran taciz iddiası!

Fatih'i ayağa kaldıran taciz iddiası!

Polisin şüpheliyi internet kafeden çıkarmak için yaptığı her deneme başarısız oldu. Etrafta toplananlar eline ne geçirdiyse fırlattı. Tepki linç girişimine dönüşünce takviye polis ekipleri çağrıldı. Tepkili kalabalık gaz bombası ve gaz mermisiyle uzaklaştırıldı. Şalvar giyen şüpheli Y.K. adli işlemler için sevkedildiği sırada siyah takkesiyle yüzünü kapadı.

26 yaşındaki Y.K, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna "cinsel istismarda bulunduğu" iddiasıyla gözaltına alındı. 10 yaşındaki kız çocuğunun, Fatih'te kitap araştırmak için girdiği internet kafede bulunan bir başka müşteri olan Y.K'nin cinsel istismarına uğradığı, Y.C'nin çocuğun yanına "yardım etme" gerekçesiyle gittiği belirtiliyor. Şüpheli internet kafeden çıkarıldığı sırada çevrede toplananların tepkisiyle karşılaştı. Polis Y.K'yı zırhlı araca bindirerek gözaltına alabildi. Bu sırada gaz bombası ve mermisi kullanıldı. Tepkili kalabalık bu yolla dağıtılabildi. Şüpheli karşısında kamera görünce yüzünü başındaki siyah takkesini çıkararak gizledi. Y.K'nın ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

İZLEDİLER. MÜDAHALE ETTİLER. POLİSE HABER VERDİLER

Edinilen bilgiye göre olay internet kafeden polise yapılan ihbarla ortaya çıktı. Şüpheli Y.K'ye yönelik ilk saldırı internet kafede yapıldı. Görgü tanıkları şüphelinin çocuğa karşı hareketlerinin istismar içerdiğini görünce tepki gösterdi, tepki fiziki müdahalaye vardı.
Bu sırada polis de olaydan haberdar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları dinledikten hemen sonra şüpheliyi adli işlemlerin devamında polis merkezine götürmek için harekete geçti ama bu mümkün olmadı.

KALABALIK ARTTI. ŞÜPHELİ SALDIRIYA UĞRADI

İddiayı çevre esnaf duyunca, caddedeki kalabalık arttı. Şüpheli, polis otomobiline bindirilmek üzere çıkarıldığında çevredekilerin tekmeli yumruklu tepki ve saldırısıyla karşılaştı. İlk deneme başarısız oldu, şüpheli yeniden işyerine sokuldu.

TEPKİ LİNÇ GİRİŞİMİNE DÖNÜŞTÜ

Tepkinin linç girişimine dönüşmesi üzerine olay yerine takviye ekipler çağrıldı. Zırhlı bir polis aracı da takviye ekiplerle olay yerine geldi. Polis şüpheliyi çıkarmadan önce dışardaki kalabalığı uzaklaştırmak için yoğun çaba sarfetti.

GAZ BOMBASI.. MERMİSİ KULLANARAK DAĞITTILAR

İkinci girişim de polisin planladığı gibi olmadı. Şüphelinin kapıda görünmesiyle çevredekiler sandalye, kasa ; ellerine ne geçirdilerse fırlattılar ve şüpheliye ulaşmaya çalıştılar. Polis bu noktada daha etkili müdahalede bulundu. Gaz bombası ve mermisi kullandı. Kalabalığın gerilediği sırada zırhlı araca bindirilen şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştırıldı.

YÜZÜNÜ BAŞINDAN ÇIKARDIĞI TAKKESİYLE KAPADI. SUÇLAMAYI REDDETTİ

Şalvar giyen şüpheli adli işlemlerin yapıldığı sırada habercilerle karşılaştı. Kamerayı gören Y.C, takkesini çıkarıp yüzüne kapatarak tanınmasına engel olmaya çalıştı. Geceyi polis merkezinde geçiren 26 yaşındaki şüphelinin suçlamayı reddettiği öğrenildi.