Fatih Terim'den bomba

Fatih Terim'den bomba
A2 Milli Takımı formasıyla gösterdiği performansla herkesin dikkatini çeken Emre Çolak'ı teknik direktörü Cesare Prandelli ve Fatih Terim yakından takip ediyor.



Son günlerde tartışma konusu olan A Milli Takımı'nın performansından sonra A2 Milli Takımı'nın gösterdiği performans futbolseverlere biraz olsun moral verdi. Özellikle A2'nin İngiltere C takımıyla oynadığı maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Emre Çolak, bir anda gündem oldu.

Galatasaray'da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu gösterdiği performansla hocası Prandelli'nin de dikkatini çekti. Galatasaray'da da A2'de oynadığı oyunla dikkat çeken futbolcu Prandelli'nin yardımcıları tarafından A2 maçlarında bizzat takip edildi. Emre Çolak için olumlu raporlar alan Prandelli'nin oyuncusunu da tebrik ettiği ve ilerleyen haftalarda kendisine bu form durumunu devam ettirmesi halinde ilk 11'de şans vereceği belirtildi. Ayrıca Emre Çolak için Fatih Terim'in de takipte olduğu belirtildi.

Müfit Erkasap: "Fatih Hoca da yakından takip ediyor"

Geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan ve 2-0 kazanılan İngiltere maçına kendisinin yanı sıra Emre Aşık ve Fatih Tekke'nin de antrenör olarak takımı hazırladığını belirten Müfit Erkasap "Bu oyucularımız A Milli Takım'a aday futbolcular. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de bu takımın gelişimini ve maçlarını yakından takip ediyor. Fatih Terim'in özellikle Emre Çolak konusunda çok memnun olduğu ve yakın zamanda milli takıma davet edebileceği belirtiliyor.

(Eurosport)