Fatih Terim'e mesaj gönderdi

Fatih Terim'e mesaj gönderdi
Nadir ÇiftçiDundee United formasıyla son haftalarda attığı birbirinden güzel ve kritik gollerle birden dikkatlerine üzerine çekti.

CELTIC İSTEDİ KULÜBÜ VERMEDİ

Bir dönem Hollanda Ligi’nde NAC Breda formasını giyen, 2 yıl önce de kısa süreliğine Kayserispor’a kiralanan genç futbolcu İskoçya Ligi’nin en golcü oyuncuları arasında yer alıyor. Bu sezon 10 gol atan Nadir, giderek yükselen performansı nedeniyle dev takımların da dikkatini çekmeyi başardı. Celtic, Dundee’nin kapısını çaldı fakat kulüp yetkilileri 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu bir yere göndermeyeceklerini açıkladı.

MİLLİ TAKIMI ÇOK İSTİYOR

A Milli Takım formasını giymeyi çok istediğini dile getiren Nadir “Geçtiğimiz sezon takıma tam olarak adapte olamamıştım. Yine de 17 gol atmıştım. Ancak bu sezon her şey yolunda gidiyor. Takımıma büyük fayda sağlıyorum. Ayrıca önemli gollere imza attım. Genç takımlarda Hollanda Milli Takım formasını da giymiştim ancak ben sonunda Türkiye’yi seçtim. Türk Milli Takım formasını giymeyi çok istiyorum. A Milli Takım yetkililerin beni takip ettiğini biliyorum. O yüzden Mart’taki Hollanda maçı için açıkçası kadroya çağrılmayı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Nadir bu sezon forma giydiği 25 resmi maçta 10 gol atarken, 8 golün de pasını verdi. ,