FATMA ŞAHİN: “SİZ DİLEĞİNİZİ TUTUN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM”

FATMA ŞAHİN: “SİZ DİLEĞİNİZİ TUTUN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Bir Dilek De Sen Tut” projesi kapsamında yetim çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.
Şehitkamil Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hayata geçirilen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği proje çerçevesinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri, Beydilli Mahallesinde yaşayan Ağkemik ailesini ziyaret ederek çocuklara Türker (12) ve Zübeyir’e (7) ne istedikleri sordu.
Beyzanur (2) ve 4 aylık Muhammet adlı iki kardeşi de bulunan çocuklar, yetkililerden “yaş pasta” istedi.
Çocukların dileğini gerçekleştirmek üzere onları evlerinde ziyaret eden Başkan Fatma Şahin, miniklerle tek tek ilgilendi. 4 çocuklu ailenin yaşadığı zorlukları anne Feray Ağkemik’ten dinleyen Şahin, onlara başka dilekleri olup olmadığını sordu.
Çocuklardan 7 yaşındaki Zübeyir Şahin’e sarılarak, “Canım ne istiyor söyleyeyim mi? Dileğimi tuttuğumda senin yapmanı istiyorum” diye cevap verdi.
Ayrıca, belediyenin açtığı karate kursuna giden çocuklar, Şahin’e küçük bir gösteri yaptı. Sohbetin ardından çocukların dileği olan yaş pastayı onlarla kesen Şahin, çocuklara kitap seti ve kıyafet de hediye etti.
Anne Ağkemik’te çocuklarının hayatta ilk defa yaş pasta yediğini belirterek, onların dileğini gerçekleştiren başta Fatma Şahin olmak üzere, projede emeği geçenlere teşekkür etti.