Fatma Şahin’den Engelli Basketbolculara Destek

Fatma Şahin’den Engelli Basketbolculara Destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret ederek, takımın genel durumu hakkında bilgi verdi.
Ziyarete Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Gözegir, Abdullah Öğücü, İdari Menajer Ramazan Taşkın ve sporcular katıldı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının, bu kent için önemli olduğunu vurgulayan Şahin, “Engellilerin topluma kazandırılmasında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin büyük önemi var. Büyükşehir Belediyesi olarak bünyemizde bulunan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yaklaşık 8 yıldan bu yana sportif faaliyetlerini devam ettiriyor. Geçen sene 1. Lige çıkan takımımız, aldığı başarılı sonuçlarla, deplasmana gittiği illerde Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ediyor. Bu sene 1 ligde ikinci yılı olan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız üst üste aldığı seri galibiyetlerle lige iyi bir başlangıç yapmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum. Mümkün olduğu kadar maçlarına da giderek engelli basketbolcularımıza destek vereceğim. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza her zaman maddi ve manevi olarak destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi hakkında genel bilgi veren İdari Menajer Ramazan Taşkın ise, “Gerek milletvekilliği, gerek bakanlığı, gerekse Belediye Başkanlığı döneminde engellilere destek veren Fatma Şahin ile Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından engelli basketbolcular tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e desteklerinden dolayı plaket verildi.