Fatsa Devlet Hastanesi 16 Ayda Bitirilecek

Fatsa Devlet Hastanesi 16 Ayda Bitirilecek

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yapımı devam eden 300 yataklı ve 3 bloktan oluşacak olan Fatsa Devlet Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Sözleşmede 700 günde bitirilmesi planlanan hastane, 16 ayda bitirilecek.
Devlet Hastanesi inşaatını Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu yerinde inceledi.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu, "Hastane inşaatının hızla ilerlemesi için birimlerimizi kiralanan değişik binalara taşıyarak hizmetin aksamamasını da sağladık. Hastane inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor" dedi.
Sürecin hızlandırılmasını isteyen Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise şunları söyledi: "Süreci hızlandırmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza bu hastanenin bitirilerek modern hizmet vermesini sağlamalıyız. Görüyorum ki çok modern bir hizmet binası olacak."
Milletvekili İhsan Şener de, "Vatandaşlarımızdan inşaat bitene kadar tahammül etmelerini istiyorum. 1 yıl sabredeceğiz” ifadesini kullandı.