Fatsa Merkez Ortaokulu Masa Tenisi Takımı İl Birincisi

Fatsa Merkez Ortaokulu Masa Tenisi Takımı İl Birincisi

Ordu il merkezinde düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakalarında il birincisi olan Fatsa Merkez Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, Okul Müdürü Şinasi Karataş ve Beden Eğitimi Öğretmeni İsa Şimşek ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümü Ekrem Cinoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
İl birincisi olan Merkez Ortaokulu Masa Tenisi Takımı ile gurur duyduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Ordu’da gerçekleştirilen müsabakalarda büyük başarı göstererek il birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Masa tenisinde il birincisi olan Merkez Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Şinasi Karataş ve Beden Eğitimi Öğretmeni İsa Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu eşliğinde Kaymakam Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret ettiler.
Başarılı sporcuları makamında kabul ederek tek tek tebrik eden Kaymakam Mehmet Yapıcı, öğrencilerin başarısından mutlu olduğunu ifade ederek başarılarının devamını diledi ve onlarla fotoğraf çektirdi.