Fatsa’da Huzur Toplantısı

Fatsa’da Huzur Toplantısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekiplerinin organize ettiği “Muhtarlarla Huzur Toplantısı” polis lokalinde gerçekleşti.
Toplum destekli polislerin önderliğinde muhtarlar ile birlikte gerçekleştirilen huzur toplantısında İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri muhtarların dert ve şikayetleri dinlediler. Düzenlenen toplantıya Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk başta olmak üzere Fatsa’da görevlerini sürdüren muhtarlar katıldı.
Toplantı, ilçede huzurlu bir şekilde yaşanması ve ortak çalışılacak konularda birlikte hareket edilmesi üzerine gerçekleşti.
Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Etem Öztürk toplantıda yaptığı konuşmada, “İlçemizdeki sorunları çözmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. Fatsa’nın sınırları içerisindeki tüm sorunları hep birlikte masaya yatırarak çözmeliyiz. İlçemizdeki güzellikleri paylaştığımız gibi sorunları da paylaşmalıyız. İlçedeki sorunları kendimize dert edinmeliyiz. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor” dedi.
Toplantıda söz alarak görev yaptıkları mahallelerdeki sorunları dile getiren muhtarlar, sorunların çözülmesi ile ilgili önerilerini sunarak Fatsa’nın daha yaşanılır bir kent olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.