Feci kaza! Sürünerek kurtuldular!

Feci kaza! Sürünerek kurtuldular!
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Askeri bölgenin tellerine çarparak metrelerce savrulan ve yanan araçtaki 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kartepe Sapanca yolundan İzmit istikametine gitmekte olan Özkan E. (34) idaresindeki 14 LC 930 plakalı otomobil, Acısu mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Süratli olan otomobil daha sonra orta refüje, oradan da askeri lojmanların demir korkuluklarına çarptıktan sonra taklalar atarak yol kenarındaki su kanalına düştü. Yanmaya başlayan araçtaki yaralılar kendi imkanları ile araçtan çıkarken, kazayı görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürürken, yaralılardan araç sürücüsü Özkan E. ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne, Uğur Ü. (26) Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Mehmet K. (36) ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Araç, olay yerine çağrılan çekici ile otoparka götürülürken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.