Fencioğlu’ndan Şahin’e ziyaret!

Fencioğlu’ndan Şahin’e ziyaret!

 AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı görme engelli Emre Fencioğlu, seçim öncesi ziyaretleri kapsamında Duyum İşitme Engelliler Eğitim ve Kültür Derneği (DUYUMDER) Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Fencioğlu, DUYUMDER Genel Başkanı Recep Şahin’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

“Savaşın en acı sonuçlarından biri de engelli nüfusun artışıdır”

DUYUMDER Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Bursa Milletvekili Aday Adayı Emre Fencioğlu, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü hakkında düşüncelerini dile getirdiği konuşmasında, “Çanakkale Zaferi, kahramanlık destanı olduğu kadar Türk Milleti açısından barış ve kardeşlik destanıdır. Savaşın en acı sonuçlarından biri olan engelli nüfus artışının tekerrür etmemesi adına çözüm süreci başta olmak üzere tüm kardeşlik projelerinin başarıyla neticelenmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

DUYUMDER Genel Başkanı Recep Şahin de, Fencioğlu’na çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileyerek, DUYUMDER olarak dualarını eksik etmeyeceklerini ifade etti. Şahin, ziyaret sonunda Fencioğlu’na işitme engelli çocukların yapımı olan fincan takımı hediye etti.