Fener'in Atromitos maçı şifresiz

Fener'in Atromitos maçı şifresiz

Shakhtar Donetsk'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında bu akşam 21'de Yunanistan temsilcisi Atromitos ile karşılaşacak.

TİVİBU ŞİFRESİZ VERECEK

Futbolsever Atromitos-Fenerbahçe maçını Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin bu yılki yayıncısı olan Tivibu Spor kanalından canlı izleyebilecek. Mücadele, Türksat üzerinden şifresiz izlenebilecek.. Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusundan şifresiz izlemek için gerekli olan frekans ayarları;

4A 42°Doğu / H-Yatay / 11853Mhz / 25.000

D SMART DA VERECEK


D Smart'ı şifresiz izlemek için '4A 420Doğu/H-Yatay/11853Mhz /25.000' frekanslarını uydunuza girerek maçı canlı izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Atromitos UEFA Avrupa ligi eleme maçını D Smart 77. kanaldan canlı takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

ATROMITOS: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Peristeri Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

379 GÜNDÜR YENİLMİYOR

Fenerbahçe'nin Yunan rakibi Atromitos, kendi sahasını adeta "kale" gibi kullanıyor. Sarı-lacivertliler, tüm kulvarlarda oynadığı son 22 maçı kaybetmeyen Atromitos'u 379 gün sonra seyirci önünde mağlup etmeye çalışacak.

RÖVANŞ 27 AĞUSTOS'TA

Fenerbahçe, bu karşılaşmanın ardından 27 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçında turu getiricek sonucu elde ederse, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

PEREIRA TELSİZLE YÖNETECEK

UEFA'dan 2 maç ceza aldığı için Atromitos maçlarında yedek kulübesinde bulunamayacak olan Pereira, telsiz yardımıyla oyuna müdahale edebilecek. Pereira'nın yerine müsabakada yardımcıları Filipe Almeida ve Luis Miguel takımın başında olacak. Pereira, tribünde oturacak olmasına rağmen telsiz yardımıyla oyuncularına mesajlarını anında iletebilecek.