Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık!

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık!

Kötü gidişatın ardından yolların ayrıldığı Ersun Yanal'ın ardından teknik direktörlük görevi için henüz bir isimle anlaşma sağlayamayan sarı-lacivertliler, ilk olarak hoca sorununu çözecek.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ve adı Erol Bulut, Mircea Lucescu ve Tayfun Korkut ile anılan Kanarya'da sezon sonunda futbol kariyerine nokta koyacak olan Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük görevine getirileceği ve Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın da sportif direktör ile teknik direktör arasında köprü görevi üstleneceği öğrenildi.

Yeni sezonda kadrosunu da sil baştan oluşturmayı planlayan sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan birçok oyuncusuyla da yollarını ayırmayı düşünüyor.

Yönetim, FFP nedeniyle Vedat Muriqi, Miha Zajc ve Jailson gibi iyi bonservis bedeli elde edebileceği oyunculara gelecek teklifleri değerlendirecek.

Öte yandan elinden çıkaracağı isimleri büyük ölçüde belirleyen Fenerbahçe'de ilk ayrılık yolda... Sarı-lacivertlilerde Mauricio Isla'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

BOCA JUNIORS İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Arjantin Ligi ekiplerinden Boca Juniors'ın, ocak ayında da teklif yaptığı Şilili sağ beke ilgisinin devam ettiği, hatta tarafların prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

31 yaşındaki Isla'nın Fenerbahçe'den daha iyi bir öneri almaması halinde Boca'ya 'evet' diyeceği bildirildi. Sol bekte alternatif sıkıntısı yaşayan Kanarya, bu durumda yeni sezon için sağ beke de takviye yapmak zorunda kalacak.