Fenerbahçe'den Barcelona'ya Arda Turan teklifi!

Fenerbahçe'den Barcelona'ya Arda Turan teklifi!

Skrtel, Van Der Wiel, Neustadter ve Aatif'ı bitirerek transfere hızlı başlayan Fenerbahçe sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler, Barcelona'da gözden düşen ve Euro 2016'da bir çok tartışmaya neden olan Arda Turan'ı kiralamak için İspanyol kulübüne resmen başvurdu.
Geçen sezon da Arda Turan'ı kiralamak isteyen Fenerbahçe, İspanyollar'a "Eğer yeni sezonda Arda Turan'ı başka bir kulübe kiralık verecekseniz biz talibiz" dedi. Arda Turan'ı iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı planlayan Barcelona'nın Fenerbahçe'ye, "Durumu henüz net değil" yanıtı verdiği belirlendi. Arda Turan'ı her fırsatta öven ve sahip çıkan Başkan Aziz Yıldırım'ın yıldız futbolcuya olan ilgisi tüm spor kamuoyu tarafından biliniyor. Yıldırım, Galatasaray'dan ayrıldığı dönem dahil Arda Turan'a transfer teklifi yapmış ama bir türlü bu hayali gerçekleşmemişti.

GALATASARAY DA ARDA TURAN'I YAKIN TAKİPTE
Fenerbahçe'nin yanı sıra Arda Turan'a Galatasaray'ın da talip olabileceği iddia edildi. Ancak Sarı-Kırmızılı kulübün yıldız futbolcunun maliyetini karşılayıp karşılayamayacağı tartışma yarattı. Fenerbahçe'nin de hem 10 numara eksiğini Arda Turan ile giderip hem de ezeli rakibi Galatasaray'a psikolojik bir darbe vurmak istediği iddia edildi. Ancak Arda Turan'ın son ana kadar Barcelona'da kalmak için tüm şartlarını zorlayacağı ifade edildi.