Fenerbahçe'den flaş karar! İlk ciddi adımı attı...

Fenerbahçe'den flaş karar!  İlk ciddi adımı attı...

Terraneo ise bunun için takım içinden alternatif bulması gerektiğini anlattı. Sağ açığın ancak ve ancak Şampiyonlar Ligi'nde kalınması durumunda başkanın masasına götürebileceğini aktardı. İki teknik sorumlulunun birleştiği nokta ise sol stoper oldu. Bruno Alves'in sol stoper mevkinde oynamasının sıkıntı yarattığı kanısına varan Terraneo ve Pereira, Portekizli oyuncunun yerine bir isim alınması için karar verdiler.
Terraneo, Jesus için işi ciddiye bindirdi!Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile Giuliano Terraneo arasında yapılan "zirveden" sol stoper için ortak karar çıkarken, İtalyan teknik adam daha önce uzun süre görev yaptığı Inter'de forma giyen Juan Jesus için kolları sıvadı.

Terraneo'nun, Inter'in teknik menajeri Piero Ausilio ile bir görüşme yaptığı ve Brezilyalı sol stoper için bilgi aldı. Terraneo, Ausilio'dan önümüzdeki günlerde Jesus için kendilerinden görüşme izni talep edebileceklerini iletti. Ausilio'ya, Jesus'un menajeri Roberto Calenda ile de görüşeceğini aktardı. Terraneo daha önce yüzeysel olarak ilgilendiği Jesus konusunda böylece ilk ciddi adımları atmış oldu.

Terraneo, Alves'i de satmaya çalışıyor

Vitor Pereira ile yaptığı toplantıdan sonra Giuliano Terraneo'nun ikinci hamlesi ise Bruno Alves'in takımdan ayrılış sürecini hızlandırmak oldu. Terraneo, bizzat Sporting Kulübü Spor Müdürü Augusto Inácio'yu arayarak Bruno Alves'le ilgilenip ilgilenmediklerini sordu. Inacio'ya Alves konusunda bir çalışmaları olması durumunda kendilerine kolaylık sağlama sözü verdi.