Fenerbahçe galibiyetle başladı

Fenerbahçe galibiyetle başladı

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk 3 dakikalık bölümünü konuk takım Adonis ve Angelo Caloiaro’nun basketleriyle 4-7 önde geçerken, Fenerbahçe rakibine Brad Wanamaker ve Jason Thompson ile cevap verdi(6-7). Çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümü 9-7 Fenerbahçe Doğuş’un üstünlüğüyle geçilirken, sarı-lacivertliler ilk çeyreği 18-12 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci çeyreğine hızlı başlayan Fenerbahçe Doğuş, Nicolo Melli ve Ahmet Düverioğlu’nun basketleriyle ilk bölümde farkı çift hanelere çıkardı (23-12). Sarı-lacivertliler, periyotun ilk 5 dakikalık bölümünü Kostas Sloukas ve Sinan Güler’in de skora yaptıkları katkıyla 34-23 önde tamamladı. Konuk takım Damian Kulig, Tolga Geçim ve Jacob Andrew Adum’un basketleriyle farkı eritmeye çalıştı (38-30). Son 1 dakikalık bölümdeyse karşılık basketlerle soyunma odasına 42-34 önde giden taraf Fenerbahçe Doğuş oldu.

Karşılaşmanın üçüncü periyotunda etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe Doğuş, çeyreğin ilk 7 dakikalık bölümünde 13 sayı üretirken, Banvit 3 sayıda kaldı (55-37). Çeyreğin devamında da oyuna hakim olan sarı-lacivertliler, final periy