Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'leri

Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası müthiş bir karşılaşmaya sahne olacak. İki ezeli rakip; Fenerbahçe ve Trabzonspor, Şükrü Saracoğlu'nda karşı karşıya gelecek. Saracoğlu; dolup taşacak, futbolseverlere şölen havası yaşatacak...

YILDIRIM: SİZE İNANIYORUM

Her zorlu karşılaşma öncesi olduğu gibi Başkan Aziz Yıldırım, takımını yine motive etti. Yıldırım, oyuncularına, “Sizlere olan inancım tam. Tek yapmanız, Fenerbahçe gibi oynamanız. Trabzonspor maçı, şampiyonluk adına çok önemli” dedi.

ZEKİ YAVRU İLK 11'DE

Ersun Yanal, affedilerek takıma geri dönen Zeki Yavru'yla ilgili antrenörlerden detaylı rapor istedi. Yanal, süratinden faydalanmak için 23 yaşındaki oyuncuyu derbide ilk 11'e alacak.

SARACOĞLU ŞOVA HAZIR

Sezon başından bu yana Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yeterli derecede desteği bulamayan Fenerbahçe, beklediği desteği sonunda Trabzonspor karşılaşmasında yakalayacak. İç saha maçlarında, geçmiş sezonların aksine yaklaşık 20 bin kişi ortalamaya oynayan Sarı-Lacivertliler, 50 bin'i bulacak seyircisini de arkasına alacak.

BEŞ OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fırıtna’da zorlu maç öncesinde sarı kart sınırındaki isimler Ersun Yanal’ı düşündürüyor. Oscar Cardozo, Erkan Zengin, Carl Medjani, Özer Hurmacı ve Fatih Atik bir sarı kart daha görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Caner, Egemen, Alves, Gökhan, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Kuyt, Emenike

Trabzonspor: Hakan, Musa, Aykut, Medjani, Zeki, Mehmet, Özer, Erkan, Yusuf (Waris), Sefa, Cardozo

Saat: 19.00

Stat: Şükrü Saracoğlu

Hakem: Bülent Yıldırım

Yayın: Lig TV / Kralspor canlı anlatım servisi