Fenerbahçe Trabzonspor'u UEFA'ya şikayet edecek

Fenerbahçe Trabzonspor'u UEFA'ya şikayet edecek

 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Dergisi’nin Haziran ayı sayısındaki yazısında Mecnun Otyakmaz’ın açıklamalarını delil olarak kabul edeceklerini ve Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet edeceklerini açıkladı. Yıldırım küfürlü ve kötü tezahürat konusunda da Disiplin Talimatı’nın değişmesini istedi.

İşte Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Dergisi’ndeki mesajları:

"FİİLİ İŞLEYEN KİŞİ YERİNE KULÜPLER CEZALANDIRILAMAZ"

"1. Suç kişiseldir ve suçludan başkası cezalandırılamaz. Mevcut disiplin talimatında kötü ve çirkin tezahüratın süresiyle ilgili uygulama yeniden düzenlenmeli. Fiili işleyen kişi ya da gruplar yerine kulüplerin cezalandırılması yöntemi hiçbir işe yaramıyor. Disiplin talimatı yeni sezona yetiştirilmeli. Mevcut ceza uygulaması, kötü niyetli kişi ve gruplar için çok tehlikeli bir tehdit unsuru haline gelmiştir.

"EBEDİ DOSTLARIMIZIN..."


2. Ebedi dostlarımız olan kimi kulüğ yönetimlerinin 3 Temmuz’dan her türlü faydayı sağlamak adına Türk Sporu’nun ve Türkiye’nin menfaatlerini bir kenara bırakarak kendi yönetsel başarısızlıklarını örterek, genel kurul ve divan kurullarınında dikkatleri başka tarafa çekmek üzerine kurguladıkları algı mühendisliği çabalarını dikkatle takip etmekteyiz.

SİVASSPOR'A İTİRAZ BİLE ETMEDİLER

3. Sivasspor Başkanı Menun Otyakmaz’ın açıklamaları ve yaşadıkları Türk futbolu ve Fenerbahçe açısından çok önemlidir. 3 Temmuz’dan fayda sağlamak isteyenler bu gelişmeler karşısında hiçbir açıklamada ve itirazda bulunamamışlardır. Fenerbahçe, tüm bu yaşananların ve yaşatılanların üzerine gitmekte kararlıdır. Bununla ilgili gerek UEFA’da gerekse iç hukuka yönelik yargısal süreci başlatmıştır.

"YENİLGİ VE HÜSRAN, F.BAHÇE DÜŞMANLARININ KADERİ OLACAKTIR"

4.Hukuk havarisi kesilenlerin kendi kulüplerinin içini boşaltmaları ve sahte evrak düzenlemelerine dair iddialar ve davalar da dikkatle takibimiz vardır.

5.Ve yenilgi ve hüsran Fenerbahçe düşmanlarının değiştiremeyecekleri kaderi olacaktır."