Fenerbahçe Ülker, Yunan Devini Bozguna Uğrattı

Fenerbahçe Ülker, Yunan Devini Bozguna Uğrattı

Turkısh Airlines Euroleague C grubu 8. Hafta maçında Fenerbahçe Ülker, kendi evinde Yunanistan güçlü takımlarından Panathinaikos’u 84-62 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, taraftarın müthiş bir atmosfer oluşturduğunu belirterek, “İlk yarıda çok iyi savunma yaptık. Bazı hatalarımız oldu tabii ki. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. Hücumda yaptığımız atışlar farkı açmamızı sağladı. Panathinaikos da takım olarak rotasyon nedeniyle önemli oyuncularından eksik oynadı. Şu an 2 takım da gruptan çıkmayı garantiledi. Ondan sonra da bilinmeyene doğru gideceğiz. Daha belli değil. Takımın kendine güveni mutlaka devam etmeli. Euroleague arası olsa bile Türkiye ligi devam ediyor” dedi.
“KENDİSİNE BAĞLI”
Bir basın mensubunun, Semih Erden’in performansı hakkındaki soruya başarılı koç, şöyle cevap verdi:
“Her şey kendisine bağlı. Ne kadar çok çalışırsa, o kadar iyi oynuyor. Son 3 maçta da iyi oynadı. Çok az konsantrasyon problemi var. Onu da düzeltirse mükemmel bir oyuncu olacak. Sadece sayı üreterek değil başka şeyler yaparak da katkıda bulunuyor.”
PANATHINAIKOS CEPHESİ
Panathinaikos Başantrenörü Dusko Ivanovic ise, “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Biz takım olarak çok iyi savunma yapamadık. Onlar bize daha çok saldırdı ve ataklarla dolu bir maç oldu. Biz çok güçlü başlayamadık. Özellikle 3. çeyrekte daha da kötüydü savunmamız” diyerek sözlerini sonlandırdı.