Fenerbahçe’den Düzce’ye Bir Yatırım Daha

Fenerbahçe’den Düzce’ye Bir Yatırım Daha

Düzce Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Selahattin Kudu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Düzce’ye sosyal bir tesis yapacağını söyledi.
Fenerbahçe Düzce’ye geniş kapsamlı bir sosyal tesis yapacak. Aziz Yıldırım’ın Düzce ziyareti sırasında gündeme gelen yatırım hakkında Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu bilgi verdi. Kudu, “Düzce’ye sosyal bir tesis yapılacak. Bu tesiste yüzme havuzu, halı saha, tenis kortu, insanların yemek yiyebileceği, maç izleyebileceği, kafeteryası içinde olan 10 dönüm arazi üstünde olan sosyal bir tesis yapılacak. Bununla ilgilide biz Düzce’de çeşitli yerlere baktık. Önümüzdeki günlerde kulüpten yetkili kişiler gelecek bu yerleri kendilerine göstereceğiz. İnşallah en kısa zaman Sayın Başkanımızın Düzce’ye böyle bir tesis kazandıracağını da söyleyebilirim. Bunun için de ben ne kadar bir Düzceli olarak da teşekkür etsem azdır” dedi.
Tesislerin yapımının çok uzun sürmeyeceğini belirten Dernek Başkanı Kudu,1 milyon üye kampanyasına katılanların yapılacak tesislerde indirimden faydalanacağını vurgulayarak “Özellikle tapulu yer alacağız. Kiralama yer almayacağız. Düzce’de bütün insanların rahat girip çıkabileceği bunun için ben tekrar söylüyorum. Bu 1 Milyon üye kampanyasının Düzce’deki Fenerbahçelilerin bir an önce gelip derneğimize müracaat edip üye olmalarını bekliyorum. Fenerbahçeliler de kalacak diğer misafirlerde kalacak ama 1 Milyon üye kampanyası ve kongre üyelerine belli bir oranda indirimlerimiz olacak. Bunlar ciddi anlamda bu tesislerden yararlanacak sade bu tesislerden değil bütün tesislerden faydalanacak. Bu tesislerin 81 ile yayıldığını düşünün her ile gittiğine rahat girebileceği, kalabileceği tesisler olacak. Bu yüzden 1 Milyon üye kampanyasına Düzce’deki Fenerbahçelilerin bir an önce müracaat etmesi gerekmektedir” dedi.
Fenerbahçe’nin Düzce’nin Topuk Yaylasında kamp ve dinlenme tesisi bulunuyor.