Fenerbahçe'den Emenike şartını açıkladı!

Fenerbahçe'den Emenike şartını açıkladı!

Nijeryalı forvet için kendilerine resmi teklif gelmediğini açıklayan sarı lacivertliler, “Eğer 10 milyon Euro ve üzeri bir teklif gelirse hiç düşünmeden Emenike’yi satarız” dedi.

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike konusunda rotasını belirledi. Sarı lacivertli kulüp eğer Emenike için 10 milyon Euro’luk resmi bir teklif gelirse Nijeryalı’yı elden çıkartabilir.

RESMİ BİR TEKLİF YOK AMA

Fenerbahçe Kulübü’ne Emenike ile ilgili gelen herhangi bir resmi teklif yok. Sarı lacivertli kulüp ile Emenike’nin menajeri Erdem Konyar arasında kısa bir görüşme oldu ve Konyar, Emenike’yi satabileceğini söyledi. Bunun dışında hiçbir kulüp Fenerbahçe’nin kapısını çalmadı.

Konu ile ilgili Fenerbahçeli bir yöneticinin Tottenham'ın Emenike için teklif yaptığı sorusuna yanıtı çok net oldu; “Hayır…Eğer 10 milyon ve üzeri bir teklif gelirse hiç düşünmeyiz. Emenike’yi satarız.”

Fenerbahçe yönetimi Emenike’nin duygusallığından ve performansından dolayı hiç mutlu değil ve Nijeryalı’yı elden çıkartmaya hazır.

MENAJERİNE GÖRE DE TEKLİF YOK

Tüm bunlar olurken Emenike’nin menajeri Erdem Konyar da Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Konyar, Emenike için Fenerbahçe’ye resmi bir teklif yapılmadığını doğrulardan şu ifadeleri kullandı:

“Emenike, ‘Ben kulüpten ayrılıyorum, geri dönüyorum’ şeklinde ifadeleri kullanmadı. Ben şahsen direkt Totthenam’la hiçbir şekilde masaya oturmadım. Ancak Fenerbahçe’den izin alarak onlarla masaya oturabiliriz. Fenerbahçe’ye şu anda resmi teklif geldiğini sanmıyorum. Ama ilgilenen kulüpler olabilir. Bu çok doğal bir durum. Totthenam düşünmüş olabilir; çünkü şu anda tek forvetleri var. Belki bu nedenle Tottenham iddası gündeme geliyor. İtalya’da da AC Milan ve Fiorentina’nın ilgilendiği yönündeki iddialar geliyor. Ama bizim onlarla bir görüşmemiz olmadı” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Hürriyet