Fenerbahçeli yıldız Galatasaray ile anlaştı

Fenerbahçeli yıldız Galatasaray ile anlaştı

 Geçen sezonu 3 kupayla tamamlayarak tarihi bir başarıya imza atan Galatasaray Odeabank'ta, yeni sezon için flaş bir transfer iddiası geldi.

Geçen 2 buçuk sezonda Fenerbahçe forması giyen ABD'li yıldız basketbolcu Cappie Pondexter'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendisine sorulan "Galatasaray'ın teklifini kabul edecek misin?" şeklindeki soruya "Evet" cevabı vermesi büyük yankı uyandırdı.

3 kupayı kazanan kadrosundan Işıl Alben ve Alba Torrens'i kaybeden Galatasaray Odeabank, Jelena Dubljevic, Bahar Öztürk, Deniz Çolakoğlu ve Ayşegül Günay gibi isimlerle anlaşma imzalamış ve sessizliğe bürünmüştü.

CAPPIE PONDEXTER KİMDİR?

7 Ocak 1983 yılında California'da dünyaya gelen ve Chicago'da büyüyen Cappie Pondexter, WBNA'de New York Liberty forması giyiyor. WBNA'de normal sezonua verilen arada Avrupa'daki takımlara gelerek kariyerlerini devam ettiren ABD'li oyunculardan olan Pondexter, 2006 yılında ilk olarak Türkiye macerasına Fenerbahçe ile başladı. Burada 2 yıl forma giymesinin ardından Rusya'nın yolunu tuttu. 2011/2012 sezonunun ortasında yeniden sarı-lacivertli formayı giyen Pondexter, Fenerbahçe'nin kazandığı başarılarda büyük pay sahibi oldu.