Fenerbahçe'nin penaltısı ortalığı karıştırdı!

Fenerbahçe'nin penaltısı ortalığı karıştırdı!
Fenerbahçe'ye 3 puan kazandıran golü getiren penaltıya Erciyessporlular uzun süre itiraz etti.

Karşılaşmanın 84. dakikasında sarı lacivertli takım, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top Mehmet Akgün'e çarptı. Bu pozisyonun ardından Fenerbahçeli oyuncular ohakem Hüseyin Göçek'e itiraz ederken, Göçek bir süre bekledi ve 6. hakem Koray Gençerler'in uyarısıyla beyaz noktayı gösterdi. Bu sefer de Erciyessporlu oyuncular büyük tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 dakikalık duraklamanın ardından topun başına gelen Emre Belözoğlu, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

GÖKHAN DEĞİRMENCİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK HAKEM İDDİASI

Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Gökhan Değirmenci, penaltı pozisyonu öncesinde yaşanan taç atışı için çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Taç atışının kendilerine verilmesi gerektiğini kaydeden Gökhan, "Pozisyon öncesindeki taç atışında, ben 6. hakemin, çok net bir şekilde 'beyaz (Erciyesspor) kulanıyor' dediğini duydum. Sonra Fenerbahçe başladı ve orta hakem 'çabuk başladılar ne yapayım' dedi. Sonrasında ceza alanında arkadaşımızın eline çarpıyor, çarpmıyor diyemem. İçeride konuşulanlar, faul olduğunu arkadan itildiğini söylüyor. Biraz garip geldi bana da, itme olmasa arkadaşımız niye öyle gitsin. Yapacak bir şey yok, iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hakemlerimize güveniyoruz, şanssızlık oldu" ifadelerini kullandı.