Fenerbahçe'ye piyango!

Fenerbahçe'ye piyango!

Bu sene diğer yıllara göre çok daha sakin bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe'de gündem takımdan ayrılacak isimler...

İngiliz basınından gelen haberlere göre Fenerbahçe'ye beklenmedik bir teklif geldi. Sarı lacivertli yönetimin bu teklifi kabul etmesi durumunda sarı lacivertlilerde sürpriz ayrılıklar yaşanacak.

Beklenmedik teklif!

Yabancı kontejanındaki dolulupu boşaltmayı hedefleyen ve gelecek sezon kadroda düşünmediği isimleri kadrosundan çıkartmayı hedefleyen Fenerbahçe'ye İngiltere'den güzel bir haber geldi. Premier Lig takımlarından Crystal Palace'ın sarı lacivertli kulübün kapısını Krasic ve Yobo için çaldığı iddia edildi. İngiliz yerel basınında yer alan haberlerde Crystal Palace'ın teknik direktörü Tony Pulis'in listesinde olan iki futbolcunun da Fenerbahçe'den ayrılacak olması sebebiyle Crystal Palace'ın bu transferleri yakın zamanda bitireceği belirtildi.

İngiliz kulübünün Yobo'yu bonservisiyle istediği ve Nijeryalı futbolcu için 1 yada 2 milyon Euro aralığında bir rakam ödeyeceği aktarılırken Krasic'i ise kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Transferin 1 hafta içerisinde belli olacağı belirtilirken iki oyuncu için başka tekliflerin de olduğu ancak oyuncuların Premier Lig'den oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.