Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fernandao'dan sonrası yalan

Bursaspor, Brezilyalı forvetin ardından, bu mevkide görev yapan 7 oyuncudan da istediği verimi alamadı.

Yayınlanma:
Fernandao'dan sonrası yalan

Tolgay Ataokay’ın haberi

Haberinadresi.com

2013-2014 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak 1,5 yıllığına Yeşil Beyazlı takıma transfer olan Fernandao, oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarın adeta sevgilisi olmuş ve bu performansını da 2014-2015 sezonunda gol krallığı ile taçlandırmıştı. Bursaspor formasıyla 1,5 sezonda 77 maça çıkan Brezilyalı santrafor, 32’si lig, 6’sı Türkiye Kupası olmak üzere 38 gol atmıştı. O dönemin başkanı Recep Bölükbaşı, 5 milyon dolar satın alma opsiyonunu kullanmamış ve Fernandao, Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

İLGİLİ HABER Bursaspor Deplasmanda Altın Değerinde 3 Puanı Kaptı
Bursaspor, Brezilyalı forvetin ardından, bu mevkide görev yapan 7 oyuncudan da istediği verimi alamadı.

YERİNE 7 FORVET

Bu dönemin ardından geçen 3 sezonda Yeşil Beyazlılar toplamda 7 forvete şans tanıdı. Tomas Necid (18 gol), Tom de Sutter (2 gol), Sercan Yıldırım (7 gol), Deniz Yılmaz (13 gol), Bogdan Stancu (7 gol), Sinan Bakış (1 gol), Kubilay Kanatsızkuş (11 gol) Fernandao’nun yerini tutamadı. Bu 7 oyuncu toplamda 59 kez ağları havalandırabildi. Bursaspor’dan ayrılan Brezilyalı forvet ise Fenerbahçe’de 97 karşılaşmada 45 gol kaydetti.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler