Fethi Yaşar Hizmet Turuna Çikti

Fethi Yaşar Hizmet Turuna Çikti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birim müdürleriyle birlikte alana indi. Yenimahalle Belediyesi’nin ilçede yürüttüğü çalışmaları denetleyen Yaşar, müdürlerinden detaylı bilgiler aldı.
Yenimahalle Belediyesi, ilçeye kalıcı eserler bırakmak için aralıksız çalışıyor. Hizmet turuna çıkan Yaşar, belediyenin dev yatırımlarını yerinde gezdi. İlk olarak Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’ni gezen Yaşar, tesisin içerisinde yer alan sosyal alanlarda devam eden çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.
HAVUZLARI GEZDİ
Ardından Yenimahalle Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı yarı olimpik yüzme havuzuna geçen Yaşar, hızla yükselen inşaatta devam eden çalışmaları inceledi.
Yaşar, yaklaşık 5 bin metrekare alanda temelleri atılan tesisin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu, sauna, güneşlenme terası, dinlenme alanlarının yer alacağını belirtti.
TURGUT ÖZAKMAN’A VEFA
Yaşar’ın sonraki durağı usta yazar Turgut Özakman’ın isminin verildiği Batıkent Çakırlar bölgesinde yer alan yüzme havuzu ve sosyal tesisi oldu. Bu ay sonunda açılması planlanan tesiste son kontrolleri yapan Yaşar, dev tesisin dört mevsim yaz spor okulu öğrencilerine, spor kulüplerine ve tüm vatandaşlara açık olacağını sözlerine ekledi.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Sık sık yaptığı alan gezilerinde vatandaşlarla ayaküstü sohbetler gerçekleştiren Yaşar, yine Yenimahallelilerin sevgi seliyle karşılaştı. Etrafını saran vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve isteklerini dinleyen Yaşar, ilgili müdürlerine anında talimat verdi.